Lindsay Lohania syytetään jälleen varkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Lindsay Lohan tuli julkisuuteen jo lapsitähtenä elokuvasta Ansa vanhemmille. Nykyään 26-vuotiaan neitokaisen ura on laskussa hänen henkilökohtaisen elämänsä törttöilyiden takia. Viime vuosina Lohan on ollut toistuvasti tekemisissä poliisin kanssa.

Nyt Lohanin väitetään syyllistyneen jälleen varkauteen. Lohan tutustui näyttelijälegenda Elizabeth Taylorin pitkäaikaiseen hoitajaan tehdessään edesmenneen tähden elämään perustuvaa elokuvaa. Hoitaja esitteli hänelle Taylorilta saamaansa rannekorua, johon Lohanin kerrotaan olleen erittäin ihastunut. Radar Online -verkkosivuston mukaan rannekoru katosi epäilyttävästi samana päivänä, kun Lohan vieraili hoitajan kotona.

Lohanin kerrotaan alun perin kiistäneen tietäneensä rannekorun kohtalosta. Hoitaja kuitenkin epäili näyttelijättären valehdelleen, ja sai lopulta korun takaisin uhkailtuaan ilmoittavansa asiasta poliisille. Näyttelijätär on edelleen ehdonalaisessa vapaudessa varastettuaan muutama vuosi sitten kaulakorun kultasepänliikkeestä.

Lindsay Lohan yrittää parhaillaan päästä ongelmistaan huolimatta takaisin pinnalle, ja hänen kerrotaankin haluavan psykiatrin apua tilanteeseensa. Lähde kertoi vastikään Radar Online -lehdelle, ettei vararikossa olevalla tähdellä ole kuitenkaan varaa avun palkkaamiseen. Työtarjouksia ei neidolta puutu, sillä äskettäin häntä pyydettiin töihin muun muassa newyorkilaiselle strippiklubille.