Raskaana olevat julkkisnaiset riisuvat alastonkuviin yhä useammin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Demi Moore poseerasi vuonna 1991 alastomana Vanity Fair -lehden kansikuvassa. Tuskin kukaan tuolloin vielä aavisti millaisen trendin Moore käynnisti viihdemaailmassa. Hän oli nimittäin kuvassaan viimeisillään raskaana. Sittemmin hän on saanut runsaasti seuraajia.

Viime vuosina yhä useampi julkkisnainen on poseerannut aikakauslehtien kansikuvissa viimeisillään raskaana ja alastomana. Kaiken lisäksi monissa kuvissa asentokin on sama kuin Demillä aikoinaan.

Oheen on koottu kymmenkunta Demin jälkeen julkaistua kansikuvaa, joissa nakuilevat viimeisillään raskaana muun muassa Britney Spears, Heidi Klum, Jessica Simpson, Myleene Klass, Cindy Crawford ja Christina Aguilera. Kerroimme aiemmin tänään kuinka parhaillaan hieman vastaavassa nettikuvassa poseeraa Twitterissään niin ikään viimeisillään raskaana oleva Shakira.