Lacey Banghard paljasteli BB-talossa – Heidi Montag suivaantui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähdään paraikaa Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa. Äskettäin pariskunta herätti närkästystä ohjelman tuottajissa rajuilla seksisessioillaan.

Nyt parin realityelämä on jälleen noussut otsikoihin. Heidi Montag nimittäin suuttui Big Brother -talossa asustelevalle brittikaunotar Lacey Banghardille, kun neito tepasteli suihkutiloihin alastomana. Hän ei pitänyt siitä, että povipommi paljasteli itseään aviomies Spencer Prattin silmien edessä.

– Etkö pidä mitään vaatteita päällä? Joskus unohdat laittaa bikinit yllesi, kivahti Heidi Banghardille Radar Online -sivuston mukaan.

Heidi Montagin uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.