Nicole Coco Austin esitteli notkeuttaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti Nicole ”Coco” Austin tunnetaan erityisesti räppäri Ice-T:n vaimona. Neito pitää omien sanojensa mukaan kroppansa notkeana muun muassa joogan ja pilateksen avulla.

33-vuotias räppärin vaimo julkaisi nyt Whosay-sivustolla otoksia, joissa nähdään otteita blondin treenirutiineista. Coco venyttelee mielellään antaumuksella pitääkseen kroppansa kunnossa. Hän esiintyykin kuvissa niukassa treeniasussa varsin notkeassa asennossa.

– Täytyy pitää vartalo notkeana… Tämä Cadillac-laite toimii siinä erinomaisesti, kertoi Coco seuraajilleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.