Coco repäisi glamourkuvassa – seksikkäämpi kuin Marilyn!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimon peppu lukeutuu julkkismaailman suurimpiin takamuksiin. Neitokainen julkaisee jatkuvasti sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka imartelevat hänen kurvikasta kroppaansa.

Monet julkkisnaiset ovat tunnustautuneet Hollywood-tähti ja seksisymboli Marilyn Monroen faneiksi. Nyt myös 33-vuotias Coco on ikuistettu kyseistä ikonia ylistävässä otoksessa. Kuvassa räppärin vaimon päällä nähdään hunajanvaalea Marilyn-peruukki ja tähden kuuluisaksi tekemä valkoinen mekko, jossa on varsin avonainen kaula-aukko.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.