Onko tämä seurapiirikaunotar tosiaan rietas Coco?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo tunnetaan paljastavasta pukeutumisestaan, sillä neitokainen koristaa aika ajoin viihdelehtiä hyvin vähissä vaatteissa, jotka korostavat erityisesti hänen silikonirintojaan tai jättikokoista luomupeppuaan.

Coco osaa kuitenkin myös yllättää, sillä nyt hänet nähdään poikkeuksellisen tyylikkäänä uudessa Whosay-palveluun lisäämässään kuvassa. Otoksessa ei paljoa paljasta pintaa nähdä, sillä nutturakampauksen laittanut tähti on kuvassa pitkä, musta iltapuku yllään. Hän näyttääkin kuin eri naiselta.

– Tämä on Vogue-tyylini. Kuten näette, osaan minäkin ehostaa itseäni, kertoi Coco blogissaan.

Kuva: Whosay
Kuva: Whosay

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.