Lindsay Lohan on toivoton tapaus – nyt oma asianajajakin tuskastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa runsaan päihteiden käytön takia. Hän joutui taannoin oikeuden eteen, sillä tähteä syytetään viranomaisille valehtelusta.

Entinen teinitähti erotti äskettäin pitkäaikaisen asianajajansa, Shawn Holleyn. TMZ-verkkosivuston mukaan Lindsay Lohanin uusi asianajaja Julia Azrael myöntää näyttelijättären olevan vaikea asiakas, eikä hänen tilanteensa ole lainkaan hallinnassa.

– Olen yrittänyt monta kertaa saada Lohania näyttäytymään todistajanlausunnossa. En tiedä, kuinka tavoittaisin hänet suoraan, Julia Azrael kuvailee.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.