Lindsay Lohan löysi uuden kullan – sai raivokohtauksen yökerhossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on muuttunut ulkonäöllisesti voimakkaasti viime vuosina muun muassa botox-pistosten ansiosta. Äskettäin neito kuvattiin amfAR-gaalaillassa kasvot operoidun näköisenä.

Julkkisneidon kerrottiin aiemmin olleen hurjan ihastunut The Wanted -yhtyeen laulajaan Max Georgeen. Nyt Lohan on kuitenkin löytänyt itselleen nuorempaa herraseuraa. Lindsayn kerrotaan nimittäin tapailevan 22-vuotiasta tiskijukkaa, Julian Cavinia. Suhde ei ole vakava, mutta lähteiden mukaan pari on rakastunut toisiinsa.

– He eivät ehkä vielä seurustele, mutta imuttelivat kuitenkin toistensa kasvoja kaikkien edessä perjantai-iltana. He viettivät koko viikonlopun yhdessä ja tapailevat toisiaan, kertoi lähde New York Daily -sanomalehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lindsayn kerrotaan myös riidelleen DJ-komistuksesta erään toisen naisen kanssa newyorkilaisessa Goldbar-yökerhossa. Julian Cavinin naispuolinen ystävä heitti kommentin pariskunnasta, jolloin Lohan sai raivokohtauksen ja syyti loukkauksia tytölle. Tilanne päättyi siihen, että tähti poistui itse ravintolasta.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättären on huhuttu viimeaikoina suunnittelevan oman yökerhon perustamista New Yorkiin. Lindsayn väitettiin aiemmin käyneen katselemassa jo sopivia liikehuoneistoja Manhattanilla. Tähden edustaja kielsi kuitenkin äskettäin huhut Gossip Cop -sivustolle, ja sanoi niiden olevan valhetta.