Coco julkaisi kylpykuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tunnetuimpiin realitypariskuntiin kuuluvat myös räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Kurvikas neitokainen juhlisti äskettäin aviomiehensä 55-vuotispäiviä julkaisemalla verkossa aistillisen otoksen.

Nyt vaaleaverikkö on muistanut myös Twitter-seuraajiaan julkaisemallaan seksikkäällä kylpykuvalla. Otoksessa nähdään Coco ilman rihmankiertämää saippuavaahdon peitossa.

– Pidän siitä, että hiukseni on nostettu ylös… Erilaista, eikö? kirjoitti Coco blogiinsa.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.