Naisen ällöttävä addiktio: Syö deodoranttia!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on mitä erilaisimpia neurooseja ja addiktioita, joilla he pyrkivät luomaan turvallisuudentunnetta elämäänsä. TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelma on esitellyt esimerkiksi vuosien varrella vaippoja käyttävän miehen ja virtsaa juovan naisen.

Nyt julkisuuteen on tullut 19-vuotias Nicole, jonka pahanlaatuinen obsessio sai alkunsa pari vuotta sitten. Neitokainen on nimittäin riippuvainen deodorantin syömisestä. Hän maiskuttelee kuukausittain viisitoista deodoranttia.

Nuori nainen kaapii deo stick -deodorantin sisältä massaa, pureskelee ja nielaisee sen. Hän ostaa usein tiettyjä deodoranttimerkkejä, koska jotkut niistä maistuvat paremmalta. Joskus himo äityy niin kovaksi, että Nicole suihkuttaa suuhunsa nestemäistä deodoranttia.

– Kun herään aamulla, haluan ensimmäiseksi deodoranttia. Jokaisen aterian jälkeen maistuu deodorantti. Stressaantuneena syön deodoranttia. Joskus herään yöllä unesta ja himoan sitä, kertoi Nicole My Strange Addiction -ohjelmassa.