Aaron Carter riisui paitansa – lihaksista silmänruokaa naisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Backstreet Boys -tähti Nick Carterin pikkuveli Aaron Carter nousi 2000-luvulla varhaisteininä poptähdeksi. Suomalaisen Tik Tak -yhtyeen kanssa Yhdysvalloissa kiertänyt nuorukainen on sittemmin varttunut aikuiseksi mieheksi, jolla on ollut yksityiselämän ongelmia muun muassa huumausaineiden kanssa.

Nyt 25-vuotias komistus on julkaissut itsestään paidattomia otoksia Instagram-palvelussa. Uutta albumia paraikaa valmisteleva Aaron Carter nähdään kuvissa ilman paitaa, jolloin katsojan huomio kääntynee hänen hyvinmuodostuneisiin vatsalihaksiinsa.

Viime vuoden alussa Carterien julkkisperhettä kohtasi suuri suru, kun Aaron Carterin Leslie-sisko menehtyi äkillisesti. 25-vuotiaana kuolleen neitokaisen perhe ei paljastanut kuolinsyytä julkisuudessa. Leslie Carter kokeili aikoinaan myös siipiään musiikkimaailmassa, ja hänen Like Wow! -kappaleensa pääsi Shrek-animaatioelokuvan musiikkialbumille.