25-vuotias nainen tekeytyi teinipojaksi – halusi seksiä tytöiltä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yleensä teinityttöihin sekaantuvat seksuaalirikolliset ovat miehiä. Sedät vikittelevät alaikäisiä tyttöjä esimerkiksi netin keskustelufoorumeilla teinipojiksi tekeytyen. Nyt 25-vuotias nainen teki saman 15-vuotiaalle tytölle Edinburghissa.

Christine Wilson on 25-vuotias nainen, jota syytetään alaikäisiin tyttöihin sekaantumisesta. Nainen oli vikitellyt 15-vuotiaan tytön kanssaan sänkyyn. Myöhemmin oli kuitenkin selvinnyt, että tytön kovasti rakastama poika olikin reilusti yli parikymppinen nainen. Tyttö oli menettänyt neitsyytensä Christinelle.

Poliisitutkimuksissa selvisi, että kyseinen tyttö ei suinkaan ollut Christinen ensimmäinen uhri. Nainen oli tehnyt saman tempun myös muutama vuosi aiemmin, kun hän oli esittänyt miestä ja saanut houkuteltua 16-vuotiaan teinitytön kanssaan sänkyyn.

Pari oli aloittanut yhteydenpidon ensin tekstiviesteillä, kunnes suhde oli syventynyt seksuaaliseksi. He olivat seurustelleet kolme kuukautta, ja tyttö oli uskonut koko ajan tapailevansa 17-vuotiasta miehen alkua. Tytön korviin kuitenkin kantautui huhupuheita poikaystävänsä sukupuolesta. Christine oli jäänyt kiinni, kun nuori neitokainen oli nähnyt ”poikaystävänsä” aidon passin kopion.

Daily Mail paljastaa, että viimeisin tyttöystävä oli saanut kuulla poikaystävänsä oikeasta identiteestitä vasta poliisilta. Tyttö järkyttyi syvästi, sillä hän oli koko ajan luullut menettäneensä neitsyytensä rakastamalleen pojalle. Christine oli käyttänyt sänkypuuhissa seksileluja.