Aprillipila vai shokkiuutinen? Lindsay Lohan väittää olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa päihdeseikoilujensa vuoksi. Charlie Sheenin Anger Management -sarjassakin vastikään näytellyt tähti määrättiin taannoin oikeudessa 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon ja 30 vuorokaudeksi yhdyskuntapalveluun.

Tällä kertaa tähti on herättänyt huomiota tuoreen Twitter-viestinsä ansiosta. Lindsay Lohan nimittäin väittää tulleensa raskaaksi. Viesti on lähetetty sivustolle myöhään illalla 1. huhtikuuta, joten toistaiseksi on epäselvää, onko kyseessä vain aprillipäivän pila.

– Se on virallista. Raskaana, lyhyessä ja ytimekkäässä twiitissä luki.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.