Tältä näyttää vuoden odotetuin komediaelokuva: Rihanna iski Michael Ceraa avarilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi suuren yleisön tietoisuuteen näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa komediarooleissa muun muassa elokuvissa Superbad, Pineapple Express – Ohutta yläpilveä ja Funny People.

Seuraavaksi Seth Rogen näyttelee yhdessä Evan Golbergin kanssa ohjaamassaan This Is the End -elokuvassa, jota tähdittää myös suuri joukko Hollywoodin supertähtiä. Heidän joukossaan ovat muun muassa James Franco, Rihanna, Emma Watson, Michael Cera, Rihanna, Jonah Hill ja Jason Segel. Elokuvan erikoisuutena tähdet näyttelevät fiktiivisiä versioita itsestään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kesäkuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavasta elokuvasta on nyt julkaistu traileri. Komediaa ja katastrofiseikkailua yhdistelevä This Is The End kertoo James Francon talossa järjestettyjen juhlien vieraista, jotka joutuvat kovan paikan eteen maailmanlopun alkaessa.

Tuottajanakin toimiva komediatähti Seth Rogen ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.