Rajua parodiaa supersankareista – lesbosuhteita, seksiä ja vessareissuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiedätkö, pukeutuuko Wonder Woman punaisiin lateksitrikoisiinsa myös vessassa käydessään? Entä kenen kanssa Kissanainen harrastaa tyttöjen välistä rakkautta? Nyt nettiin on julkaistu kokonainen kuvasarja, jossa näytetään supersankarien salattua arkea.

Daily Mail paljastaa, että kuvasarjan takana on taiteilija Grégoire Guillemin, joka on ikuistanut suosikkisarjakuvasankarinsa hieman toisenlaisiin ruutuihin. Guillemin luomassa julistesarjassa nähdään muun muassa Marvelin ja DC Comicsin hahmoja niistämässä nenäänsä, suurentamassa rintavarustustaan paperilla tai syömässä banaania.

Katso kuvat tästä.

Yhdessä kuvassa näytetään Batmanin ja Robinin välisestä, jopa mielipiteitä herättävästä ystävyydestä, jossa Lepakkomies suutelee Ihmepoikaa. Yhdessä julisteessa Hämähäkkimies raapii jalkoväliään. Julisteita voi ostaa Firebox-verkkokaupasta reilulla kahdellakymmenellä eurolla.