Naisen ällöttävä addiktio: Kahvia peräsuoleen neljä kertaa päivässä

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla raportoidaan jatkuvasti erilaisista riippuvuuksista, joista osa herättää ällötystä erikoisuudellaan. Kerroimme taannoin esimerkiksi amerikkalaisesta naisesta, joka uskoi terveytensä olevan kiinni virtsan juomisesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt floridalainen Trina on paljastanut TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa olevansa riippuvainen kahvista. Kyseessä ei ole kuitenkaan perinteinen kahviaddiktio, sillä neitokainen huuhtelee tutulla nesteellä peräsuoltaan. Viimeisen parin vuoden ajan hän on puhdistanut suoltaan kahviperäruiskeilla.

Trina pitää niin paljon huuhtelun aiheuttamasta hykerryttävästä tunteesta, että tekee sen neljä kertaa päivässä. Ensiksi naisen Mike-aviomies hämmästeli riippuvuutta, mutta kokeiltuaan itse hänestäkin tuli peräruiskeaddikti. Pariskunta kertoo suorittavansa operaation joka päivä.