Nicole Coco Austin kuntosalilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen glamourmalli Nicole ”Coco” Austin tunnetaan parhaiten räppäri Ice-T:n vaimona. Omaa Peepshow-esitystä nykyisin Las Vegasissa tähdittävä kaunotar julkaisee jatkuvasti rohkeita kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa 33-vuotias Coco on ihastuttanut fanejaan piukalla treenikuvalla, jossa hän on kuntosalilla naisellisesti korkokengissä. Vaaleanpunaiseen urheiluasuun muotonsa verhonnut julkkiskaunotar pyllistelee jälleen tahallisesti kameralle.

– LOL! Muistatteko, kuka aloitti tämän trendin kyykkyjä korkokengissä, kirjoitti Coco blogiinsa.

Cocon avioliitto on kärsinyt viime aikoina pettämishuhuista. Huhumylly sai alkunsa bilekuvista, joita räppäri-tuottaja AP9 julkaisi verkossa yhteisen juhlaillan jälkeen. Ice-T piti suuteluotoksia törkeinä ja mauttomina, minkä jälkeen myös muitakin epäilyttäviä kuvia on julkaistu mediassa. Coco itse kiistää pettämisväitteet ja on tähän asti kertonut olevansa onnellisessa suhteessa.