24-vuotias televisiotähti väittää: ”Seksiä 1 000 naisen kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen TOWIE-sarjan brittitähti Kirk Norcross on monille suomalaisille tuntematon miestähti, mutta kotimaassaan hänet tunnetaan muun muassa povipommi Jodie Marshin suulaana eksänä. Parin pikaseurustelu päättyi viime vuonna nopeasti julkiseen loanheittoon.

Nyt Kirk Norcross on tehnyt paljastuksen, jonka mukaan hän on harrastanut seksiä tuhannen naisen kanssa. 24-vuotias pikkujulkkis sanoo kellistäneensä vuoteeseen esimerkiksi julkkisten Big Brother -kanssakilpailijansa Natasha Giggsin ja entisen TOWIE-kaunotar Amy Childsin.

14-vuotiaana neitsyytensä menettänyt mies tekee hurjat paljastuksensa uudessa Kirk Norcross: My Story -elämäkerrassaan. Hän kertoo teoksessa myös naisihanteensa, joka voi yllättää monet. Kirk ihannoi nimittäin neitokaisia, joilla on silikonirinnat, botox-huulet ja hiustenpidennykset. Norcross tuntee enemmän vetoa naiseen, mitä epäluonnollisemmalta hän näyttää.

– Jos minun pitäisi arvuutella monenko tytön kanssa olen harrastanut seksiä, sanoisin 800 – 1.000. Se kuulostaa suurelta määrältä naiselta, mutta rakastan seksiä niin paljon, etten kadu sitä, kertoi mies The Sun -sivuston mukaan.

Kirkin ja Jodien suhteen aikana pari käytti aikaansa julkkiskuvissa poseeraamiseen. He myös ylistivät seksielämäänsä, joskin jälkikäteen Kirk väitti Marshin olleen kylmä vuoteessa ja lähinnä leikitelleen hänen tunteillaan. Jodie kertoi sen sijaan miehen painostaneen häntä seksiin.