Fast And Furious 7 -toimintaelokuva varmistui: ”Kovin kaikista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Upeita autoja ja kunnon toimintaa arvostavat elokuvankatselijat ovat jo aikoja sitten ottaneet Fast And Furious -toimintaelokuvasarjan omakseen. 22. toukokuuta kotimaisilla valkokankailla nähdään sarjan kuudes osa nimeltään Fast & Furious 6.

Nyt elokuvien päätähti ja tuottaja Vin Diesel on ehtinyt varmistaa, että elokuvasarja saa vielä seitsemännenkin osan. Kyseinen toimintapätkä tullaan julkaisemaan miehen mukaan vuoden 2014 heinäkuussa.

– Seuraavasta tulee luultavasti kaikista kovin, kertoi Vin Diesel CinemaCon-tapahtumassa Female First -lehdelle.

Ilmeisesti 45-vuotias näyttelijä ei ole kyllästynyt tuttuun kaavaan, sillä hän haaveilee jopa kolmesta jatko-osasta. Seitsemäs Fast & Furious -elokuva tulee kilpailemaan toisen hittielokuvasarjan tuotoksen kanssa, sillä X-Men: Days of The Future Past -elokuva julkaistaan viikko sen jälkeen. Elokuvan ohjaa James Wan, joka on ohjannut muun muassa kuuluisan Saw-kauhuelokuvan.