Räppärin vaimo treenasi jumppapallolla – pylly pystyssä tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien miesten lempitreenaaja Nicole ”Coco” Austin pitää hyvää huolta muodoistaan erilaisilla liikunnallisilla aktiviteeteilla. Julkkistyrkky neito käy esimerkiksi pilatestunneilla ja kuntosalilla. Äskettäin hän kokeili tankotanssia.

Nyt Coco on löytänyt jumppapallon hienot treeniominaisuudet ja alkanut tehdä harjoitteita sen avulla. Räppärin vaimo muun muassa tasapainottelee pallon päällä peppu pystyssä. Asunaan kurvikkaalla vaaleaveriköllä on valkoinen jumppatoppi ja shortsit.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Cocon avioliitto on kärsinyt viime aikoina pettämishuhuista. Huhumylly sai alkunsa bilekuvista, joita räppäri-tuottaja AP9 julkaisi verkossa yhteisen juhlaillan jälkeen. Ice-T piti suuteluotoksia törkeinä ja mauttomina, minkä jälkeen myös muitakin epäilyttäviä kuvia on julkaistu mediassa. Coco itse kiistää pettämisväitteet ja on tähän asti kertonut olevansa onnellisessa suhteessa.