Lindsay Lohanin ADHD-lääke sallittu vieroituksessa – sisältää amfetamiinia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista ongelmistaan tunnettu näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Tähti väitti taannoin juovansa vähemmän alkoholia kuin mitä media antaa ymmärtää ja käyttäneensä kokaiinia vain 4 – 5 kertaa elämässään.

Lindsay Lohan kirjautui The Betty Ford Center -vieroitushoitolaan viime viikolla. TMZ-verkkosivuston mukaan hän saa kuitenkin käyttää hoitonsa aikana vahvaksi luokiteltua Adderall-lääkettä, joka sisältää muun muassa amfetamiinia. Lohanille on määrätty lääkettä varten resepti, sillä hän kärsii puhelikielessä ADHD:nä tunnetusta tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöstä.

Lohan teki viime kuussa selväksi, että hän suostuisi hoitoon vain, jos saa jatkaa Adderallin käyttöä. TMZ-verrkosivuston mukaan Betty Ford -klinikan lääkärit kuitenkin tarkkailevat tähteä, ja saattavat kieltää häneltä lääkkeen käytön, mikäli kokevat sen tarpeettomaksi.

Lindsay Lohan määrättiin vieroitushoitoon poliisille valehtelemisen takia. Nainen vaihtoi klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan viime tingassa. Hänet on määrättyy vastaavanlaiseen hoitoon kuusi kertaa 26-vuotisen elämänsä aikana.