Näitä kurveja ei laihduteta – tyttöbändiläisen tiimalasivartalo hurmaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä tunnettu popkaunotar Kimberley Walsh siirtyi taannoin soolouralle uuden albumin voimin. Nyt neitokainen poseeraa muotoineen Body-lehden kannessa. Kurvikas kaunotar on vasta viime vuosina oppinut hyväksymään naisellisen vartalonsa.

Kuvassa kukkakuvioisessa alusasusetissä poseeraava Kimberly kertoi lehden sisäsivuilla, että on aiemmin yrittänyt lukuisia dieettejä. Hän ei esimerkiksi kouluiässä vielä tajunnut omaavansa erilaisen vartalon kuin luokkatoverinsa.

kimberleywalsh22052013

– Tiesin aina, että minulla oli suuri peppu. Koulussamme ei ollut montaa tyttöä, joilla oli samanlainen vartalonmuoto kuin minulla. Minusta tuntui, etten kuulunut normiin. JLon ja Beyoncen kaltaisten ihmisten ansiosta tajusin, ettei kurvikkuus ole huono asia, kertoi Kimberley haastattelussa.

31-vuotias Kimberley Walsh käynnistelee tällä erää määrätietoisesti soolouraansa laulajana. Tunnettu Girls Aloud -yhtye kokosi myös jälleen voimansa ja julkaisi äskettäin uuden Something New -singlen. Kokoonpanon laulajista kirkkaimmaksi tähdeksi on tähän mennessä noussut poppari Cheryl Cole. Viime aikoina Kimberley on tullut tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.