Mies harrasti seksiä mehiläispesän kanssa ja kuoli orgasmin jälkeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla liikkuu runsaasti toinen toistaan uskomattomampia tarinoita siitä miten ihmiset ovat harrastaneet seksiä luontokappaleiden kanssa. Nyt verkossa leviää yksi rajuimmista, sillä siinä miehen väitetään kuolleen harrastettuaan seksiä mehiläispesän kanssa.

Monet mediat ympäri maailmaa ovat viime päivinä kertoneet, että Hasse-niminen 35-vuotias mies olisi työntänyt peniksensä mehiläispesään ja saanut orgasmin ennen kuin menehtyi penikseen, kiveksiin ja muualle ruumiiseensa saamiinsa 146 pistoon. Todellisuus ei ole kuitenkaan tällä kertaa tarua ihmeellisempää, sillä kyseessä on tekaistu tarina.

Suomessa ja muualla maailmassa nopeasti leviävää kohujuttua selvittelemään ryhtynyt uusiseelantilainen mehiläissivusto nimittäin kertoo, että kyseinen Ystadiin sijoittuva fiktiivinen tarina sai alkunsa jo syyskuussa 2012 ruotsalaiselta parodiasivustolta. Hasse-nimistä uhria ei ole todellisuudessa ollut olemassa.