Candice Swanepoelin pysäyttävä vartalo yläosattomissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatebrändi on viime aikoina ollut muutoksessa, sillä se luopui yhteistyöstä erään pitkäaikaisen mallinsa, Miranda Kerrin, kanssa. Yrityksen listalla on kuitenkin edelleen Candice Swanepoel, joka on eräs maailman halutuimmista ammattimalleista.

Nyt neitokainen nähdään Victoria’s Secret -alusvaatemerkin uusissa bikinikuvissa, joissa Candicen solakka vartalo tulee oikeuksinsa. Peppu hiekassa ja bikiniyläosa jonnekin heitettynä Swanepoel osaa vangita katsojan mielenkiinnon.

Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.