Nuija ja tosinuijan faneille sittenkin ilouutisia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ohjaajaveljesten Peter ja Bobby Farrellyn kuuluisimpiin töihin lukeutuu Nuija ja tosinuija -komedia, jossa seurataan kahden kaveruksen elämää. Harryn ja Lloydin seikkailujen jatko-osaa on arvuuteltu jo pitkään, ja aivan äskettäin projektin kerrottiin olevan lopullisesti ohi.

Nyt tilanne on kuitenkin jälleen muuttunut täysin, ja aurinko näyttää paistavan risukasaan. Elokuvan kuvaukset aiotaan nimittäin monen vuoden väännön jälkeen aloittaa sittenkin tulevana syksynä. Farrellyt ilmoittivat asiasta vastikään Hollywood Gossip -sivustolle.

Elokuvan tuottaa Universal-studio. Fanien onneksi päätähti Jim Carrey tullaan näkemään elokuvassa Jeff Danielsin rinnalla. Mikäli kaikki sujuu tuotannossa suunnitelmien mukaan, tullaan naurupätkä näkemään elokuvateattereissa jo ensi kesänä.