Vankien peniksistä paljastui karmaiseva yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilaelämää on varmasti vaikea ymmärtää, ellei ole sitä itse kokenut. Parhaillaan Australiassa hämmästellään vankien kasvavaa trendiä tehdä tee-se-itse -penisimplantteja. Yhä useampi vanki on nimittäin työntänyt penikseensä erilaisia sinne kuulumattomia esineitä.

Terveysviranomaiset huomasivat yllättäen, että vankien keskuudessa alkoi yleistyä nopeasti peniksen tulehdukset. New South Walesin yliopisto ryhtyi tutkimaan asiaa ja sai selville, että yhä useampi vanki oli tehnyt viillon esinahkaansa ja laittanut ihon alle esimerkiksi nappeja, pyyhekumeja, kilikelloja, nopan palasia, dominopalikoita ja metallikuulia.

Tutkimukseen vastasi 2.018 vankia, joista peräti 5,8 prosenttia oli tehnyt omatekoisen penisimplantin. Tulehduksia syntyy, koska esinahan alle laitettavat esineet eivät ole steriilejä, ja viilto esinahkaan tehdään teräaseiden puuttumisen vuoksi usein kuulakärkikynällä. Eräs tutkijoista kertoi syyn ilmiölle.

– Ehkä se osoittaa parhaiten miten tylsää elämä vankilassa on. Siellä pitää tehdä jotain saadakseen päiväänsä sisältöä, Basil Donovan kertoi The Atlantic -lehdelle.