Tämä oli liian seksikäs mainos – Heidi riisutti naiset alastomiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikansaksalainen huippumalli Heidi Klum tunnetaan Suomessa parhaiten Muodin huipulle -televisio-ohjelman emännöitsijänä ja tuomarina. Sarjaa on tehty tähän mennessä yhdeksän tuotantokautta.

heidiklum10072013

Nyt Yhdysvalloissa Muodin huipulle -ohjelman mainostaulu on ollut liian seksikäs amerikkalaiselle yleisölle. Mainostaulu on kielletty Los Angelesissa alastomuutensa takia. Kyseisessä kuvassa kuningatar Heidi istuu valtaistuimella puvussaan ja hänen jaloissaan poseeraa alastomia malleja. Los Angelesissa nähdään tämän mainoskuvan sijaan otos, jossa malleilla on päällään alusvaatteet.

Muodin huipulle on realitysarja, jossa muotisuunnittelijat kilpailevat mahdollisuudesta saada mallistonsa esille New Yorkin muotiviikoille. He saavat voittonsa kautta myös rahaa mallistonsa julkaisemiseen. Vuonna 2008 Klum ja TV-sarja saivat Peabody-palkinnon. Tilanne oli historiallinen, sillä tosi-TV-sarja ei ollut koskaan aiemmin voittanut kyseistä palkintoa.