Äidit paljastivat parisuhdevinkkinsä – nämä kannattaa ottaa vakavasti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhemmat usein opastavat lapsiaan vielä näiden kasvettua aikuisiksi. Aina neuvot eivät ole tervetulleita, mutta välillä vanhemmat osaavat antaa erittäin käteviä vinkkejä elämään. Nyt Glamour-lehti on koonnut äitien parisuhdevinkkejä.

Aikuista tytärtään neuvonut äiti sanoo, että avioliiton tai parisuhteen tilaa ei kannata käydä läpi julkisesti. Äidin mukaan maailmasta löytyy aina ilkeitä ihmisiä, jotka voivat käyttää ahdinkoasi hyväksi. Siksi liiton kannattaa aina kertoa sujuvan oikein hyvin.

Äitien vinkkeihin lukeutuu myös seksistä nauttiminen. Varovaisuutta kannattaa harrastaa, mutta hyvän seksin etsiminen on täysin hyväksyttävää. Ehkä yllättävin äitien tyttärilleen antamista neuvoista on se, että jos haluaa miehen soittavan peräänsä, kannattaa häntä kohdella tahallaan huonosti.

Elämää nähneet naiset neuvovat tyttäriään käymään rohkeasti läpi vaikeitakin asioita. Esimerkiksi erosta toipumiseen tulee osata antaa itselleen aikaa, kunhan eroa ei jää vatvomaan loputtomiin. Eräs äiti neuvoo, että valkoisiin kenkiin pukeutuneeseen mieheen ei tule koskaan luottaa, sillä se kertoo hänen olevan korkeaa ylläpitoa vaativa tapaus.

Äidit kertovat, että ystävät kannattaa aina pitää lähellään seurustelusuhteesta huolimatta. Heitä tulee tarvitsemaan läpi koko elämän. Eräs äiti myös sanoo, ettei kukaan rakasta kumppaniaan koko ajan, mutta jos tätä rakastaa 80 prosenttia ajasta, liitto tulee kestämään.