Cocon muodot pantiin töihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo tunnetaan julkkismaailman kurvikkaimpana seksisymbolina, joka on viime aikoina treenannut jo ennestään seksikästä vartaloaan huippukuntoon. Neitokainen julkaisee aika ajoin treenistään otoksia verkossa.

Coco ei nytkään petä uskollisia fanejaan, sillä tällä kertaa muotovalio nähdään harjoittelemassa käsivoimiaan kuntosalilaitteella pää alaspäin. Blondin painovoimaa uhmaavat kurvit joutuvat koetukseen, sillä kyseinen liike vaatii tekijältään huimasti tasapainokykyä ja lihaskuntoa.

Coco otti taannoin Holly Madisonin pestin lasvegasilaisesta Peepshow-esityksestä, ja on hoitanut tehtävän kunnialla. Planet Hollywood -klubilla esiintyvä neito on julkaissut verkossa kuvia paljastavista tanssiasuistaan. Burleskihenkinen työtehtävä on vaatinut kuitenkin uhrauksia, sillä sen takia Coco on joutunut asumaan osaksi erillään aviomiehestään. Tämä johti taannoisiin pettämishuhuihin, jotka on tällä erää kuopattu.