Naisella väärä asuvalinta – heitettiin ulos uima-allasalueelta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Merenneidot tuntuvat viehättävän monia ihmisiä, sen verran usein on viime aikoina uutisoitu tosielämän merenneidoista ja merenneitomiehistä. Nyt floridalaisen Jenni Contin elämäntyyli ei ole kuitenkaan herättänyt kannustusta lähiympäristössä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eden Sirene -nimellä esiintyvä nainen vieraili aiemmin Fishawkin paikkakunnan julkisilla uima-altailla, joissa hän uiskenteli silikonista valmistetun merenneidon pyrstönsä kanssa. Näky oli useiden paikallisten mieleen ja Jenni oli suosittu lapsiperheiden keskuudessa.

Kaksi uimapaikkaa on kuitenkin kieltänyt häntä ilmestymästä alueelle uima-asunsa kanssa, koska altailla ei suvaita uimaräpylöitä. Contin mielestä pyrstö ei ole keveän muotonsa takia sama asia kuin räpylät, mutta sitä pidetään silti turvallisuusriskinä.

Tiukoista säännöistä huolimatta naisella on lukuisia tukijoita alueella. Hän perusti oman Facebook-sivuston, jolla on jo lähes 400 tykkääjää. Monet ihmiset ovat myös kutsuneet Jenni Contin omille yksityisille uima-altailleen uimaan lastensa kanssa.

– Olen 48-vuotias mies, ja saan ison hymyn kasvoilleni, kun näen hänen uivan, kertoi naapuri Bob Abruzze Fox 13 -kanavan uutisille.

Uusimmat