Isä uskoo Jeesuksen auttavan Lindsay Lohania

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Lindsay Lohanin isä Michael Lohan ei ole kyennyt pitämään suutaan supussa julkisuudessa, ja hiljattain hän paljasti, että hänen tyttärensä veti ensimmäisen kerran överiksi kokaiinin kanssa jo 18-vuotiaana. Nyt Michael toivoo Jeesuksen pelastavan moniongelmaisen lapsensa.

Lindsay Lohan viettää viimeisiä viikkojaan vieroitushoidossa. Nyt 27-vuotiaan naisen isä on jälleen avannut sanaisen arkkunsa ohjeistaakseen tytärtään oikealle tielle. Mies nimittäin on kirjoittanut viime aikoina useita Raamatun lauseita Twitteriin.

– Jeesus sanoi, sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, Michael twiittasi.

Säkeen on julkisesti ajateltu tarkoittavan sitä, että Michael tahtoisi tyttärensä kuiville ja normaalin elämän pariin uskonnon avulla. Lindsay Lohan pääsee vieroitushoidosta heinäkuun viimeinen päivä, ja hän on viettänyt tällöin eri klinikoilla yhteensä 90 päivän jakson. Hänelle on kuitenkin ehdotettu yhden kuukauden pituista lisähoitoa.

– Rauhan löytäminen alkaa sydämestä. Sen jälkeen Jumala auttaa eteenpäin, Michael twiittasi.