Mies harrasti toistuvasti seksiä kissan kanssa – 35 vuoden vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla monissa maissa seksi eläinten kanssa on laitonta, mutta monin paikoin edelleen laillista. Nyt Yhdysvalloissa kuohuttaa tapaus, jossa amerikkalaismies on jäänyt kiinni seksisuhteesta kissan kanssa. Seksiä harrastettiin tuskin molempien suostumuksella, joten kyseessä voi olla raiskaus.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Idahon Boisen kaupungissa asuva 28-vuotias mies on parhaillaan poliisitutkinnan kohteena seksistä kissan kanssa. Viranomaiset eivät ole kertoneet, oliko kissa miehen oma vai kenties jonkun muun lemmikki, Splash News uutisoi.

Toistaiseksi hänelle ollaan lukemassa seitsemän syytettä, joista kuusi on seksistä kissan kanssa ja yksi eläinrääkkäyksestä. Jokaisesta syytekohdasta maksimituomio on viisi vuotta vankeutta, joten mikäli mies tuomitaan oikeudessa syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, voi hän saada yhteensä 35 vuoden vankeustuomion.