Cheek paljasti uuden levynsä vierailijat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu Cheek julkaisee uuden Kuka muu muka -levynsä 20. syyskuuta. Edellisellä levyllä vierailivat muun muassa Jonne Aaron ja Sami Saari. Nyt Cheek on paljastanut Staran haastattelussa uuden albuminsa vierailevat tähdet.

Tällä kertaa Cheek ei ole halunnut jakaa mikkiaikaansa, minkä vuoksi albumilla ei nähdä kovin montaa vierailijaa. Hän kertoi pyrkineensä tiivistämään kokonaisuuden kymmeneen kappaleeseen.

– Haluan tiukan paketin. On ollut selkeästi mielessä juttuja, joita pitää tulla tällä levyllä ulos. Kalle Kinos, Herrasmiesliiga, Jukka Poika ja Diandra fiittaavat. Siinä on nämä, mitä tällä hetkellä tietää, Cheek kertoi Staralle.

– Mulla on aiemmin joka kerta ollut sellainen fiilis, että tuleeko tästä tarpeeksi hyvää. Mennyt fiiliksissä ylös alas – onko tää hyvää kamaa vai ihan paskaa. Breakdowneja ei ole nyt tullut hirveän montaa kertaa. On ollut tosi varma fiilis, eikä vähiten sen takia, että mun ensimmäinen sinkku Timantit on ikuisia on mun mielestä paras biisi, minkä olen ikinä tehnyt.

Jukka Pojan kanssa levytetty Jossu on ollut yksi kesän hiteistä. Kalle Kinoksen kanssa Cheek kävi äänittämässä kappaleensa Tammerfestien keikan yhteydessä Tampereella. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Timantit on ikuisia -single julkaistaan huomenna 9. elokuuta.