Vieroituksesta päässyt Lindsay Lohan twiittasi glamour-kuvan: ”Töissä jälleen!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuusi kertaa vieroitushoidossa aikaansa viettänyt näyttelijätär Lindsay Lohan on omien sanojensa mukaan muuttunut nainen. Hänen kerrotaan pääseen irti päihdekoukusta, ja hän väittää olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Lindsay Lohan haluaa todistella epäilijöille olevansa jälleen työkykyinen. Punatukkainen tähti jakoi Instagram-tilillään glamour-henkisen omakuvan, jossa Lohanin vieroitusta edeltäneestä homssuisesta olemuksesta ei ole tietoakaan.

– Töissä jälleen! Olen niin kiitollinen tänään, Lohan kirjoitti Instagram-tilillään.

Kuvasta jää jokseenkin epäselväksi, mitä Lohan tarkalleen tarkoittaa ”töillään”. Tähti kuitenkin haluaa tosissaan olla muuttunut nainen. Hän paljasti taannoin Oprah Winfreyn haastattelussa olevansa ”oma pahin vihollisensa”, ja tietävänsä, että hän voi syyttää hankaluuksista vain itseään.