Radio Nova: Cheekin jättihitti maailman 100 kuunnelluimman joukossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen räppiskenen avainhenkilöihin kuuluva Cheek on saavuttanut viime aikoina menestystä uudella Timantit on ikuisia -singlellään. Nyt Radio Nova uutisoi kappaleen pongahtaneen Spotify-palvelussa maailmanlaajuiselle Global-listalle.

Listalle kootaan koko musiikkipalvelun kuunnelluimmat kappaleet ympäri maailmaa. Timantit on ikuisia -hitti on tällä hetkellä maailman 100. kuunnelluin kappale. Cheek on päässyt listauksessa kovaan sarjaan, sillä suurin osa listan materiaalista on englanninkielisiä ja kansainvälisesti levinneitä hittikappaleita.

Timantit on ikuisia -kappale ylitti miljoonaa YouTube-katselukertaa neljässä päivässä. Se on viimeisin sinkku Cheekin 20. syyskuuta ilmestyvältä Kuka muu muka -albumilta. Kyseessä on artistin kahdeksas studioalbumi. Syyskuussa räppäri räjäyttää potin myös kahdella loppuunmyydyllä jäähallikeikalla Helsingissä.