Seksiä joka päivä vuoden ajan – kokeilulla nautinnollinen seuraus

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet pitävät säännöllistä seksiä hyvänä asia, sillä kosketuksen ja nautinnollisten tuntemusten herättelemä rakkaushormoni, eli oksitosiini, on tärkeä elementti ihmisen terveyden kannalta. Nyt Huffington Post -lehden bloggari Brittany Gibbons teki kokeen harrastamalla seksiä joka päivä vuoden ajan.

Neidon tarkoitus oli tutkia sitä, mitä hän oppisi itsestään ja kumppanistaan ajanjakson aikana. Gibbons sai kimmokkeen kokeilulle sähköpostiviesteistä, joiden perusteella hän tajusi, että suhteesta aviomieheen puuttui annos todellistä intiimiyttä. Niinpä alkoi vuoden mittainen seksimaratoni.

Brittany käytti aiemmin seksiä stressin lievittäjänä, ja vältteli kiihkeämpää säännöllistä kanssakäymistä. Syitä olivat muun muassa kehon epävarmuudet ja työpaikan deadlinet. Tutkimusmatkansa aikana hän päätti voittaa kaikki pelkonsa kohtaamalla läheisyyden ja ihokosketuksen yhä uudelleen.

Aluksi Gibbons suhtautui jokapäiväiseen seksiin yhtenä suoritettavista kotitöistä, mutta neito oppi vuoden mittaan rentoutumaan ja virittämään aivonsa seksimoodiin. Puhuttuaan aviomiehelle epävarmuuksistaan hän sai kuulla 40 minuutin mittaisen monologin, jossa mies ylisti hänen vartaloaan ja kertoi samalla omista tuntemuksistaan.

Seksikkyyskäyrä nousi huippulukemiin muun muassa sillä, että Brittany käytti hieman rahaa alusvaatteisiin, joissa hän tunsi olonsa kuningattareksi. Hän muun muassa lähetteli vinkeitä alusvaatekuvia miehelleen tämän työpäivän aikana herätelläkseen tässä tuhmia ajatuksia. Vuoden harjoituksen aikana nainen oppi ymmärtämään omaa nautintoaan.

Hän tajusi nauttivansa polvillaan suoritetusta seksistä. Neito myös kertoi saavansa helpommin klitoris- kuin emätinorgasmin. Bloggari nauttii omien sanojensa mukaan suuseksistä, mutta ei nännien koskettelusta, koska kokee omansa tunnottomiksi. Hän ei myöskään ole niskaan henkäilyn ystävä, koska se saa ihon kananlihalle. Kaikkien mieltymyksien ääneen sanominen teki Gibbonsin mukaan suurimman muutoksen avioseksissä miehen kanssa.