Lindsay Lohan avautui päihdekierteestään – alkoholi portti koviin huumeisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuusi kertaa vieroitushoidossa aikaansa viettänyt näyttelijätär Lindsay Lohan on omien sanojensa mukaan muuttunut nainen. Hänen kerrotaan pääseen irti päihdekoukusta, ja hän väittää olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa.

Nyt Lindsay Lohan on avautunut Oprah Winfreyn Next Chapter -keskusteluohjelmassa riippuvuudestaan. Tähti vastasi myöntävästi Oprahin kysyessä tältä, onko hän addikti. Näyttelijätär myös kertoi alkoholin olevan hänelle se päihde, jota hän on käyttänyt eniten.

– Alkoholi toimi minulle porttina muihin pähteisiin… Kokeilin kokaiinia alkoholin kanssa, näyttelijätär paljastaa.

Lindsay Lohan on aikaisemmin väittänyt kokeilleensa kokaiinia vain noin kolme tai neljä kertaa. Nyt hän myönsi käyttäneensä sitä ainakin 10 – 15 kertaa. Tähden mukaan kokaiinin ja alkoholin käyttö sopivat hänelle hyvin yhteen, sillä hän pystyi huumeen avulla juomaan enemmän.

– Totta kai sanoin 3 – 4 kertaa. Pelkäsin, että minut tuomittaisiin. Mutta olen käyttänyt sitä 10 – 15 kertaa, Lohan kertoo.