Lindsay Lohanin asu nosti muodot tarjottimelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan vapautui äskettäin vieroitushoidasta. Yhteensä kuusi kertaa elämänsä aikana päihteiden vuoksi hoidossa aikaansa viettänyt tähti on omien sanojensa mukaan muuttunut nainen. Hän väittää olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa.

27-vuotias näyttelijätär on hiljalleen tehnyt paluuta julkisuuteen. Nyt Lindsay Lohan näyttäytyi New Yorkissa jäjestetyssä Wendy Nicholin syksyn 2013 muotinäytöksessä, jossa hänen siskonsa Ali esiintyi. Punatukkainen tähti nähtiin paikalla mustassa mekossa, jonka runsas kaula-aukko korosti hänen muotojaan.

Lindsay Lohan avautui taannoin Oprah Winfreyn Next Chapter -keskusteluohjelmassa riippuvuudestaan. Tähti vastasi myöntävästi Oprahin kysyessä tältä, onko hän addikti. Näyttelijätär myös kertoi alkoholin olevan hänelle se päihde, jota hän on käyttänyt eniten. Hän väitti käyttäneensä kokaiinia elämänsä aikana noin 10 – 15 kertaa.