SSS: Darude muuttaa takaisin Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin lukeutuva konemusiikkitähti Darude soi edelleen päivittäin ympäri maailmaa Sandstorm-hittinsä merkeissä. Ville ”Darude” Virtanen on asunut perheineen viime vuodet Yhdysvalloissa. Nyt hän muuttaa Suomeen.

Salon Seudun Sanomat kertoo, että Virtanen muuttaa perheineen Saloon. Perhe valitsi asuinpaikan sen perusteella missä Max-poika pääsi Montessori-päiväkotiin, ja Salossa sijaitsee Varsinais-Suomen ainoa Montessori-päiväkoti.

Darude nousi 2000-luvun alussa maailmanlaajuiseen jättisuosioon, kun vuoden 1999 lopussa julkaistu Sandstorm-kappale muodostui nopeasti yhdeksi elektronisen musiikin suurimmista hittikappaleista kautta aikojen. Klassikko on yhä edelleen yksi maailman soitetuimmista genren kappaleista. Darude keikkailee nykyisin ahkerasti Yhdysvalloissa, ja muuton jälkeen enenevässä määrin myös Euroopan klubeilla.