Nuija ja tosinuija sai nettiväen riemuitsemaan – katso kuva kulisseista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaajaveljesten Peter ja Bobby Farrellyn kuuluisimpiin töihin lukeutuu Nuija ja tosinuija -komedia, jossa seurataan kahden vähä-älyisen kaveruksen elämää. Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämä elokuva on nyt saamassa jatkoa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan tuotanto oli taannoin vaikeuksissa, mutta nyt Jim Carrey on todistanut sen olevan vihdoin työn alla. Koomikko jakoi toissapäivänä WhoSay-sivustolla kuvan itsestään ja Jeff Danielsista kuvauspaikalta tuttuina roolihahmoina.

Kaksikko yrittää lukea kuvassa Jim Carreyn tuoretta How Roland Rolls -lastenkirjaa, vaikka se tuntuu tuottavan heille vaikeuksia. Kuva on levinnyt verkossa todella vauhdilla ja miljoonat fanit ovat jo ehtineet ilmaista odottavansa tulevaa komediaa innolla.

Uuden Nuija ja tosinuija -elokuvan tuottaa Universal-studio. Fanien onneksi päätähti Jim Carrey tullaan näkemään elokuvassa Jeff Danielsin rinnalla. Mikäli kaikki sujuu tuotannossa suunnitelmien mukaan, tullaan naurupätkä näkemään elokuvateattereissa jo ensi kesänä.