Perheenäiti naimisiin stalkkerin kanssa: ”Ihmiset luulivat hulluksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus ihastus toiseen ihmiseen menee överiksi, ja jotkut ihmiset alkavat harrastaa ahdistelua, eli niin sanottua stalkkaamista. Harva päätyy kuitenkaan romanttisiin väleihin itselleen piinaa tuottaneen ihmisen kanssa. Keren Scott on tästä oletuksesta poikkeus.

Nainen eli 18 kuukauden ajan kauhussa, koska hänen exänsä ei kyennyt pääsemään erosta yli. Scott jätti Martin-miehensä, koska tämä ei kyennyt sitoutumaan parin suhteeseen heidän yhteisen lapsensa synnyttyä. Poikaystävä ei nimittäin suostunut muuttamaan perheensä kanssa saman katon alle.

Kerenin eropäätös järkytti miestä, ja hän alkoi ahdistella naista jatkuvilla viesteillä. Keren aloitti uudelleen deittailun, mikä sai eksän pään sekoamaan täydellisesti. Tekstiviesteistä tuli aggressiivisia, ja mies alkoi liikuskella hänen kotitalonsa ympärillä tarkkailemassa. Scott ilmoitti asioista poliiseille, jotka avustivat häntä muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Tämän jälkeen palasi rauha.

Kuukausien päästä tekosiaan katuva Martin otti yhteyttä ja pyysi saada nähdä tyttärensä. Parin välit palasivat hiljalleen ennalleen ja he jatkoivat kaikkien järkytykseksi suhdettaan. Lopulta Martin kosi Kerenia, joka suostui perheen ja ystävien varoituksista huolimatta.

– Tiesin ihmisten luulevan, että olen hullu. Ainoa tapa, jolla voin selittää tätä on, että jonkin aikaa joku muu otti valtaansa Martinin kehon. Pelkäsin sitä ihmistä, mutta nyt Martin on takaisin, kertoi Keren Daily Mirror -lehdelle.