Turistien 19 uskomatonta valitusta: ”Ranta oli liian hiekkainen!”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Turistit vaativat usein lomaltaan epärealistisia asioita, joita yksikään matkatoimisto tai matkaopas ei voisi ennakkoon arvata. Yhtä lailla esimerkiksi lomakohteen huonot säät pannaan usein matkatoimiston tai matkaoppaan syyksi.

Nyt Blogdramedy-blogissa on listattu 19 uskomatonta asiaa, joista turistit ovat valittaneet. Valitukset ovat blogin mukaan Thomas Cookin matkatoimistolle tehtyjä aitoja tapauksia.

1. Kohteessa oli liikaa espanjalaisia ihmisiä. Vastaanottovirkailija puhui espanjaa, ruoka oli espanjalaista. Kukaan ei kertonut meille, että siellä olisi niin paljon ulkomaalaisia.

2. Ranta oli liian hiekkainen. Meidän piti puhdistaa kaikki palatessamme hotellihuoneeseemme.

3. Lomallani Intian Goalle olin tyrmistynyt, kun lähes jokainen ravintola tarjoili currya. Minä en pidä tulisesta ruoasta.

4. Varasimme retken vesipuistoon, mutta kukaan ei kertonut, että meillä pitäisi olla omat uikkarit ja pyyhkeet mukana. Oletimme, että ne kuuluivat retken hintaan.

5. Puerto Vallartan kauppiaat ovat laiskoja, koska sulkevat kaupat iltapäiväksi. Se pitäisi kieltää, sillä minun täytyy usein ostaa tavaroita siestan aikana.

6. Huomasimme, että hiekka ei ollut samanlaista kuin esitteessä. Esitteessä hiekka oli valkoista, mutta todellisuudessa se oli enemmänkin keltaista.

7. Rannalla ei pitäisi päästää ihmisiä yläosattomissa. Ne veivät mieheni huomion, vaikka hän halusi vain rentoutua.

8. Kukaan ei kertonut meille, että vedessä olisi kaloja. Lapsia pelotti.

9. Esitteessä kerrottiin, että huoneessa on täysin varusteltu keittiö, mutta siellä ei ollut kananmunanleikkaajaa.

10. Olimme lomalla Espanjassa ja meillä oli ongelma taksikuskien kanssa, koska he olivat kaikki espanjalaisia.

11. Tiet olivat epätasaisia ja kuoppaisia, joten emme voineet lukea opaskirjaa bussimatkalla hotelliin. Siksi emme tienneet monista asioista, jotka olisivat tehneet lomastamme hauskemman.

12. Paluulento Jamaicalta Englantiin kesti yhdeksän tuntia, mutta amerikkalaisilla paluulento kesti vain kolme tuntia. Se tuntui epäreilulta.

13. Meidän yksiömme oli huomattavasti pienempi verrattuna ystäviemme kolmioon.

14. Esitteessä luki ”Ei kampaajia alueella”. Olemme tulevia kampaajia, ja siksi meidän palvelemisemme oli muita hitaampaa.

15. Matkaoppaassa pitäisi mainita, että lähikauppa ei myy oikeanlaisia keksejä ja pähkinöitä.

16. Meidän piti jonottaa veneeseen pääsyä ulkona eikä siellä ollut ilmastointia.

17. Matkanjärjestäjän velvollisuus on kertoa äänekkäistä vieraista jo ennen matkaa.

18. Hyttynen puraisi minua. Esitteessä ei ollut mainintaa hyttysistä.

19. Minä ja puolisoni toivoimme varautessamme kahta erillistä sänkyä, mutta silti meidät pantiin huoneeseen, jossa oli yksi iso sänky. Pidämme teitä vastuullisena ja haluamme rahat takaisin, koska tulin raskaaksi. Niin ei olisi tapahtunut, jos olisitte toimineet kuten toivoimme.