Lindsay Lohan suolasi veljensä deittiprofiilin: ”Katsokaa kenet löysin!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ollut elämänsä aikana alkoholi- ja päihdevieroituksessa kuusi kertaa. Taannoin uutisoitiin, että omakohtaisilla kokemuksillaan alan asiantuntijaksi päätynyt tähti harkitsee oman vieroitusklinikan perustamista.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Lindsay Lohan on paljastanut veljensä etsivän naisseuraa internetissä. 27-vuotias tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan Michael Jr -veljensä Tinder-seuranhakusovellukseen lisäämästä profiilista.

– Katsokaa kenet löysin juuri Tinderistä… Moi, veli, Lindsay Lohan kirjoitti.

25-vuotiaalla miehellä ei siis liene kuuluisasta sukunimestään huolimatta liikaa naisonnea, mutta ehkä onni pian kääntyy isosiskon avustuksella. Toisaalta Lohan paljasti mahdollisesti etsivänsä itsekin seuraa Tinder-deittisovelluksella käräyttäessään veljensä.

Idean toteutumisesta ei ole varmuutta, mutta Lindsay Lohan näyttää todellakin kääntäneen uuden lehden elämässään. 90 päivän vieroitushoitojakson jälkeen hän on kyennyt vastustamaan juhlimista ja viettänyt aikaa Ali-siskonsa luona New Yorkissa. Taannoin näyttelijättären Michael-isä totesi synnintuskissaan aiheuttaneensa avioerolla Lohanin sekoamisen.