Lindsay Lohan suolasi veljensä deittiprofiilin: ”Katsokaa kenet löysin!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ollut elämänsä aikana alkoholi- ja päihdevieroituksessa kuusi kertaa. Taannoin uutisoitiin, että omakohtaisilla kokemuksillaan alan asiantuntijaksi päätynyt tähti harkitsee oman vieroitusklinikan perustamista.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Lindsay Lohan on paljastanut veljensä etsivän naisseuraa internetissä. 27-vuotias tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan Michael Jr -veljensä Tinder-seuranhakusovellukseen lisäämästä profiilista.

– Katsokaa kenet löysin juuri Tinderistä… Moi, veli, Lindsay Lohan kirjoitti.

25-vuotiaalla miehellä ei siis liene kuuluisasta sukunimestään huolimatta liikaa naisonnea, mutta ehkä onni pian kääntyy isosiskon avustuksella. Toisaalta Lohan paljasti mahdollisesti etsivänsä itsekin seuraa Tinder-deittisovelluksella käräyttäessään veljensä.

Idean toteutumisesta ei ole varmuutta, mutta Lindsay Lohan näyttää todellakin kääntäneen uuden lehden elämässään. 90 päivän vieroitushoitojakson jälkeen hän on kyennyt vastustamaan juhlimista ja viettänyt aikaa Ali-siskonsa luona New Yorkissa. Taannoin näyttelijättären Michael-isä totesi synnintuskissaan aiheuttaneensa avioerolla Lohanin sekoamisen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat