Nainen, unohda nämä treffeillä – miesten inhokit listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tyyli ennen kaikkea. Tämä lause tarkoittaa myös sitä, että nainen ymmärtää oman vartalonmallinsa ja ulkonäkönsä, eikä tunge itseään väkisin huippumuotia edustaviin vaatteisiin, jos ne eivät näytä hänen päällään hyvältä. Nyt listattiin miesten inhokkiasiat, joita nainen saattaa käyttää treffeillä.

Ensimmäisenä Lovestruck-sivuston teettämässä kyselyssä listalle nousevat lasten töppösiltä näyttävät UGG-kengät. Vaikka pehmeät talvikengät ovat lämpimät ja mukavat, ei niitä kannata panna jalkaan ainakaan treffeille. 76 prosenttia miehistä kertoo vihaavansa kyseisiä jalkineita. 52 prosenttia pitää niitä myös liian tavallisina.

Myös naisen vartalonmuodot peittävät haaremihousut kohottavat miesten kulmia, koska ne näyttävät heidän mielestään lähinnä pieruverkkareilta. Kaksilahkeiset vieroksuvat myös naisten käyttämiä gladiaattorisandaaleja, sillä remmien välistä tursuavat jalat eivät viehätä ketään. Housujen kanssa ne kuitenkin vielä menettelee, Femail First lohduttaa.

Farkkuhaalarit ja haalarimalliset shortsipuvut peittävät myös miesten mielestä liikaa muotoja. Peräti 55 prosenttia sanookin, että kyseiset asuviritelmät tulisi kieltää kokonaan. Tekorusketus on myös asia, joka puistattaa useita uroksia, ja he kertovat sen tekevän naisesta halvan ja typerän näköisen. Myös liian suuret aurinkolasit ja massiiviset tekoripset naurattavat miehiä.

Kun naisilta kysyttiin mielipidettä miesten sanelemiin totuuksiin, sanoi puolet hameväestä ettei väitteet kiinnosta heitä. Naiset tahtovat pukeutua tahtomallaan tavalla ja treffikumppanin tulisi hyväksyä heidät sellaisena kuin ovat.