Madonna häiritsi katsojia elokuvateatterissa – sai porttikiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt laulajatar Madonna keksii jatkuvasti uusia tapoja herättää kohua. Taannoin tähti julkaisi internetissä Secret Project Revolution -lyhytelokuvan, joka sisältää muun muassa väkivaltaisia kohtauksia, viittauksia S&M-seksiin ja paljasta pintaa.

Nyt popin kuningatar on noussut otsikoihin elokuvateatterissa aiheuttamansa välikohtauksen ja siitä seuranneen porttikiellon vuoksi. Madonna osallistui 12 Years a Slave -elokuvan ennakkonäytökseen The Alamo Drafthoue Cinema -elokuvateatterissa. Elokuva ei kuitenkaan ilmeisesti kiinnostanut laulajaa, sillä muiden katsojien ärsytykseksi hän alkoi kirjoitella tekstiviestejä puhelimellaan kesken näytöksen.

The Guardian -lehden mukaan toinen naiskatsoja pyysi tähteä lopettamaan, jolloin Madonna kutsui tätä ”orjuuttajaksi”. Tapahtumien seurauksena elokuvateatteriketjun toimitusjohtaja Tim League langettikin poptähdelle porttikiellon Alamo Drafthouse -elokuvateattereihin. Ketju on tunnettu ankarasta suhtautumisestaan matkapuhelimia elokuvien aikana käyttäviä katsojia kohtaan.

– Kyllä, olen tosissani. En tosin usko sen vaikuttavan Madonnan elämään kovinkaan paljoa, Tim League kommentoi porttikieltopäätöstä Entertainment Weekly -sivustolle.

54-vuotias Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan kusipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.