Mies löysi 63-vuotiaan vaimonsa 22-vuotiaan sängystä – hätäpuhelu nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuoret miehet saattavat toisinaan leveillä sillä, kuka on päässyt sekstailemaan ikäänsä nähden vanhimman naisen kanssa. 22-vuotias Stephen Trevor Chapman saattaisi vetää kilpailun pisimmän korren, sillä hän vietti salaisia petipuuhia 63-vuotiaan naisen kanssa.

Valitettavasti naisen aviomies sattui kuitenkin paikalle. Parkinsonin taudista kärsivä 68-vuotias mies oli nimittäin herännyt keskellä yötä siihen, kun hänen vaimonsa ei ollutkaan vieressä. Kun iäkäs herra meni katsastamaan heidän vierastalonsa, löysi hän vaimonsa samasta sängystä Chapmanin kanssa.

Mies löi nuorukaista ensin kepillä ja koska Chapman oli alkanut uhitella, päätti vanhus ampua nuorta miestä revolverillaan. Luoti hipaisi parikymppisen kättä. Sitten ampuja soitti poliisille ja ilmoitti, että oli ampunut heidän taloonsa tunkeutunutta ryöstäjää, joka löytyi alastomana hänen vaimonsa vierestä. Poliisi pidätti nuorukaisen.