Pieni merenneito -tunnusmusiikki ihastuttaa pulloilla soitettuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avatut pullot ovat oivia soittimia ja ne synnyttävät eri säveliä sen mukaan, kuinka paljon pulloissa on nestettä. Nyt tyhjien pullojen soittajat ovat päättäneet esittää hauskan version Pieni merenneito -elokuvasta tutulla laululla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ilman paitaa uima-altaalla pulloja soittavat miehet osaavat hommansa. Viisihenkinen yhtye kuvasi videon heidän Borneon lomallaan ja video on nopeasti saavuttanut lähes 200.000 katsojaa. Altaassa heijastuva vesi sopii erinomaisesti musiikkiin ja videon katsojakin saattaa salaa hieman hytkyä rytmin tahtiin. The Bottle Boys on tanskalainen ryhmä.

Kappaleen alkuperäinen nimi on Under the Sea, ja kyseinen rallatus on esitetty ensimmäisen kerran Pieni merenneito -elokuvassa vuonna 1989. Kappaleessa on vaikutteita Karibianmerellä sijaitsevalta Trinidad ja Tobago -saarivaltion kulttuurista.