Candice Swanepoel pani kaikkensa peliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni ammattimalli on avautunut työnkuvastaan julkisuudessa, ja kertonut alan hurjista vaatimuksista. Mallin täytyy luonnollisesti pitää jatkuvasti hyvää huolta kehostaan kuntoilun ja ruokavalion avulla, koska lihominen olisi este uusille töille.

Candice Swanepoelilla ei luulisi olevan ongelmaa moisten asioiden kanssa. Hän poseeraa nyt Victoria’s Secret -merkin urheilukatalogin kuvissa. Otoksissa vaalea neito venyttää muun muassa pakaroitaan mustia trikoita ja urheilurintaliivejä esitellen.

25-vuotias Candice on kotoisin Etelä-Afrikasta Mooi Riveristä. Hänet löydettiin mallin töihin Durbanista markkinapaikalta 15-vuotiaana. Neitokainen on tehnyt töitä lukuisten isojen muotitalojen ja merkkien, kuten Dieselin, Tommy Hilfigerin, Michael Korsin, Chanelin ja Dolce & Gabbanan kanssa. Nykyisin tähti poseeraa Victoria’s Secret -brändille.