Lindsay Lohan viettelee uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Lindsay Lohania koskevat uutiset ovat keskittyneet tänä vuonna lähinnä neitokaisen käyttämiin päihteisiin tai niistä eroon pääsemiseen. Nainen lopetti taannoin 90 vuorokautta kestäneen viroitushoitonsa, mutta hänen on huhuttu sortuneen jo uudelleen bilettämiseen.

Nyt Lindsay Lohan on kuitenkin esillä vaihteeksi toisenlaisissa merkeissä. 27-vuotias tähti on nimittäin ollut valokuvaaja Tyler Shieldsin kuvattavana, ja jakoi yhden otoksista Instagram-tilillään. Kuvassa Lohan poseeraa viettelevästi uima-altaassa.

Vieroitushoitojakson jälkeen Lindsay Lohanin kerrottiin esiintyneen julkisuudessa usein henkilökohtaisen raittiusvalmentajan seurassa. New Yorkissa mallina työskentelevän Ali-siskonsa kanssa. Taannoin näyttelijättären Michael-isä totesi synnintuskissaan aiheuttaneensa avioerolla Lohanin sekoamisen.