Lindsay Lohan pokasi teini-ikäisen mallipojan? Juopottelee Oprahin rahoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Lindsay Lohan tunnettiin vielä jokunen vuosi sitten lahjakkaana nuorena tähtenä, jolla oli rooleja Mean Girlsin kaltaisissa menestyskomedioissa. Sitten kuvioon tulivat mukaan huumeet ja alkoholi, ja loppu onkin ollut alamäkeä.

Tähti vietti pitkän aikaan vieroituksessa, josta toivuttuaan hän kävi Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa kertomassa elämänmuutoksestaan. Lindsayn kamppailusta liikuttunut mediamoguli antoi Lohanille kahden miljoonan dollarin avustuksen, jotta tähti pääsisi takaisin jaloilleen uudessa ”selvässä elämässään”.

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, ettei näyttelijätär ole oppinut virheistään, sillä hän on ryhtynyt salasuhteeseen varatun 18-vuotiaas Ralph Lauren -mallin Morgan O’Connorin kanssa. Pari on nähnyt toisiaan Ralphin tyttöystävän, Chiara DiGiallorenzon, selän takana. Lohan ja O’Connor jäivät rysän päältä kiinni, kun neito löysi tekstiviestit miehensä kännykästä.

Kun pettämisasiaa on selvitelty, on myös samalla paljastunut, että Lindsay on jälleen ratkennut ryyppäämään – tällä kertaa Oprahin rahoilla. Morgan kertoi tyttöystävälleen nähneensä Lohanin humalassa baarissa, jossa tämä soitteli kännissä ihmisille ja käyttäytyi heitä kohtaan aggressiivisesti. Lähipiiri pelkääkin sitä, miten Oprah Winfrey reagoi kuullessaan totuuden.

– Oprah maksaa laskun, ja Lindsay kehuskelee sillä. Oprah tulee olemaan raivoissaan, kun hänelle selviää, että Lindsay bilettää hänen rahoillaan. Lindsay rukoili aiemmin Oprahia antamaan hänelle tilaisuuden, ja hän antoi apunsa ilman epäilystä. Kukaan ei saa Oprahia näyttämään typerykseltä, kertoi lähde Star-lehdelle.

Lohanin edustaja on kuitenkin väittänyt huhuja vääriksi, ja kertonut, että tähti on onnistunut hyvin pysymään oikeilla raiteilla. Muitakin Lohanin känniraportteja on vuotanut lehtiin, joten vielä ei voi todeta varmaksi, mikä asiassa on totta. Lohanin kuitenkin tiedetään bilettäneen äskettäin newyorkilaisessa yökerhossa Miley Cyrusin kanssa. Tuolloin tosin vain popparin nähtiin juovan alkoholia paikan päällä.